'wij komen hier voor het publiek en het publiek komt hier niet voor ons'

U wilt uw feest een thema geven?

Geen enkel probleem!!! 

 

Bij  Disco Die Mustang verstaan wij onder themafeesten ook feesten als verjaardagen, 15;12,5;10;5 enz. jarige huwelijken, promoties, surpriseparty’s etc etc. Muzikaal verschillen deze feesten misschien niet veel van bruiloften of bedrijfsfeesten maar met het thema kunnen wij natuurlijk genoeg doen! Met onze ervaring kunnen wij je misschien van goede ideeėn voorzien Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hieronder een opsomming van een aantal themafeesten.

Dance Classics
De 70's en de 80's, de tijd van The Bee Gees, The Jacksons en Kool and the Gang. Een vaak gekozen thema omdat de muziek gezellig is en toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen. De DJ's van Disco Die Mustang draaien de echte discoknallers. Voor tips over het organiseren van een Dance Classics feest kun je altijd contact met ons opnemen, wij denken graag met je mee!

Verjaardagsfeest
Je bent jarig of organiseert een (surprise) feestje voor een jarige? Met onze ervaring maken wij er echt een feest van! via de email kun je aangeven wat de jarige graag zou willen horen. Voor leuke, aanvullende ideeėn kun je ons natuurlijk altijd e-mailen, wij denken graag met je mee!

Kinderfeestje
Jouw zoon of dochter is jarig of gaat naar de middelbare school en je wilt voor hem of haar graag een feestje organiseren? Disco Die Mustang weet als geen ander in te spelen op wat de kinderen willen. Niet alleen met muziek maar ook met spontane acties zoals playbackshows, danswedstrijden etc. weten wij van het kinderfeest een onvergetelijke avond te maken voor jouw zoon of dochter.

 

© Disco Die Mustang (2008)