'wij komen hier voor het publiek en het publiek komt hier niet voor ons'
 

Disco Die Mustang is voor de kwaliteit die wij bieden zeer goedkoop, wij zijn daarom uitermaten geschikt voor kleinerefeesten/partijen. U kunt ons al boeken vanaf 195,-- Wij kunnen ook groteren feesten aan wij hebben maandelijks aqua disco's in zwembaden door heel het land, maar ook voorzien wij complete podia's van licht en geluid.

Heb je een profesionele fotograaf/camera-man nodig dan kun je contact met ons opnemen voor meer informatie.

Je wilt graag advies over een aantal zaken die samenhangen met het feest? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee en met onze ervaring kunnen wij misschien nog wel leuke ideeen aandragen voor de bruiloft/feest of partij.

Bepaal vooraf of je een "zit" feest of een "swing" feest wilt. De aanwezigheid van veel zitplaatsen verhoogt de drempel voor de gasten om de dansvloer op te gaan. Sta tafels daarentegen maakt dat juist weer makkelijker.

Laat ons voor aanvang van het feest weten of er die avond nog speciale dingen gaan gebeuren zoals een jarige of een speech. Dan hebben wij de tijd om hier leuk op in te spelen.

Probeer een logische indeling van het feest te maken. Plan stukjes/speeches/optredens aan het begin van de avond zodat de gasten het tweede gedeelte van de avond ongestoord kunnen dansen en swingen.

Kortom, denk goed na over wat je wilt en plan het feest goed, zodat je op de avond zelf, je goed kunt concentreren zowel op de gasten als op het feest zelf. En,...... het feest is bij voorbaat al een groot succes.

 

Disco Die Mustang (2008)