'wij komen hier voor het publiek en het publiek komt hier niet voor ons'

Op de mooiste dag van jullie leven moet je met plezier kunnen terug kijken... er mag niets mis gaan. Jullie willen alles tot in de puntjes hebben geregeld, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Disco Die Mustang heeft ruim 5 jaar ervaring op het gebied van huwelijksfeesten. Om een onvergetelijk feest te garanderen komen wij vooraf bij jullie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hiervoor kunnen wij bij je thuis afspreken, maar natuurlijk ook op de feestlokatie. Een groot voordeel daarvan is dat wij de zaal alvast gezien hebben en de disco show kunnen aanpassen aan de zaal.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt de muziekkeuze en jullie individuele wensen doorgesproken. Ook is het mogelijk om ons, tijdens het kennismakingsgesprek of eventueel later via de email, een lijstje te geven met jullie favoriete nummers die jullie graag willen horen op de bruiloft. Onze ervaring en jullie persoonlijke wensen maken jouw feest tot een overweldigend succes!


Natuurlijk denken wij graag met jullie mee. Door onze ruime ervaring op het gebied van bruiloften, kunnen wij misschien nog wel leuke ideeėn en tips aandragen voor de bruiloft. Stuur ons gerust een mail.

 

wij staan garant voor een geslaagde avond.
Kwaliteit en een uiterst professionele uitstraling zijn de kernbegrippen waar wij voor staan!!!

 

© Disco Die Mustang (2008)